Τοποθετήσεις εκπαιδευτικών και υποβολή συμπληρωματικής δήλωσης τοποθέτησης – Διόρθωση

Από το ΠΥΣΔΕ Ιωαννίνων ανακοινώνονται τα εξής:

  1. Στη συνεδρίαση της 15ης Ιουλίου 2015 το ΠΥΣΔΕ Ιωαννίνων με την αριθμ. 20 πράξη του τοποθέτησε σε κενές οργανικές θέσεις τους εκπαιδευτικούς οι οποίοι είχαν υποβάλει έγκαιρα σχετική αίτηση.
  2. Παρέμειναν κενές οργανικές θέσεις οι οποίες φαίνονται αναλυτικά στον συνημμένο πίνακα.
  3. Για τον κλάδο ΠΕ04 τα κενά υπολογίστηκαν ενιαία, σύμφωνα με το αριθμ. πρωτ. 60818/Δ2/27-05-2011 έγγραφο του ΥΠΑΙΘ σύμφωνα με το οποίο:

«Τυχόν κενά μετά την παραπάνω διαδικασία θα καλυφθούν κατά προτεραιότητα από την ειδικότητα με τις περισσότερες ώρες, λαμβάνοντας υπόψη και τα μαθήματα δεύτερης ανάθεσης.

…..

Σε κάθε περίπτωση η περιγραφή των κενών θα γίνεται αναλυτικά ανά ώρες ειδικότητας»

  1. Οι εκπαιδευτικοί των κλάδων στους οποίους εξακολουθούν να υπάρχουν κενές οργανικές θέσεις και οι οποίοι υπέβαλαν δήλωση για τοποθέτηση και δεν κατέστη δυνατό να τοποθετηθούν σε σχολείο της προτίμησής τους, μπορούν, αν το επιθυμούν, να υποβάλουν συμπληρωματική δήλωση για τοποθέτηση στις κενές αυτές θέσεις μέσα σε πέντε ημέρες από σήμερα, δηλαδή μέχρι και την Τρίτη 21/07/2015 και ώρα 13.00 στο γραφείο του ΠΥΣΔΕ Ιωαννίνων. Οι αιτήσεις μπορούν να υποβληθούν και ηλεκτρονικά στο e-mail του ΠΥΣΔΕ Ιωαννίνων pysde@dide.ioa.sch.gr.

Η τοποθέτησή τους θα γίνει ύστερα από σύγκριση μεταξύ τους.

Οριστικές τοποθετήσεις εκπαιδευτικών – Ανακοινοποίηση στο ορθό ως προς τον κλάδο ΠΕ02

Πίνακες κενών Γυμνασίων και ΓΕ.Λ. για συμπληρωματικές τοποθετήσεις – Ανακοινοποίηση στο ορθό ως προς τον κλάδο ΠΕ02-Φιλολόγων

Πίνακες κενών  ΕΠΑ.Λ.

Δήλωση προτιμήσεων για συμπληρωματική τοποθέτηση