Βιωματικό εργαστήριο Αγωγής Υγείας: «Σπάσε τα δεσμά του φόβου – Πες όχι στο μίσος: Εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τη ρητορική του μίσους»

H Δ/νση Δ/θμιας Εκπαίδευσης Ιωαννίνων, δια του Υπευθύνου Σχολικών Δραστηριοτήτων, κ. Γεωργίου Ράπτη, σε συνεργασία με το Κέντρο Προάσπισης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΚΕ.Π.Α.Δ.) διοργανώνουν βιωματικό εργαστήριο επιμόρφωσης για Δ/ντές/ντριες & εκπαιδευτικούς της Δ/θμιας Εκπαίδευσης με θέμα:

«Σπάσε τα δεσμά του φόβου  – Πες όχι στο μίσος: Εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τη ρητορική του μίσους».

Κύρια Εκπαιδεύτρια στο βιωματικό εργαστήριο θα είναι η κ. Ειρήνη Καραμήτσα, που από το 2008 ως σήμερα, εργάζεται στο Κέντρο Προάσπισης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΚΕ.Π.Α.Δ.) ως Υπεύθυνη Προγραμμάτων και Εκπαιδεύτρια Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Έχει συμμετάσχει σε πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων μη τυπικής εκπαίδευσης, καθώς επίσης και στο σεμινάριο εκπαίδευσης εκπαιδευτών της Ύπατης Αρμοστείας του Ο.Η.Ε. για τους Πρόσφυγες στο βιωματικό εργαλείο «Περάσματα». Από το 2009 συμμετέχει ενεργά στο σχεδιασμό εκπαιδευτικών εργαλείων και στην υλοποίηση βιωματικών εργαστηρίων, ως εκπαιδεύτρια ανθρωπίνων δικαιωμάτων στο ΚΕ.Π.Α.Δ., σε Κέντρα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και στην Ύπατη Αρμοστεία του Ο.Η.Ε. για τους Πρόσφυγες.

Περισσότερα ΕΔΩ  –  http://tinyurl.com/jjdncxn