Δελτίο τύπου – Σεμινάριο εκπαιδευτικών σε συνεργασία με το ΚΕ.Θ.Ε.Α

Δ.Δ.Ε. Ιωαννίνων

Δελτίο τύπου

Θέμα: Σεμινάριο Αγωγής Υγείας για Εκπαιδευτικούς

Η Περιφερειακή Δ/νση Α/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης Ηπείρου και η Δ/νση Δ/θμιας Εκπ/σης Ιωαννίνων διαμέσου του Υπευθύνου Σχολικών Δραστηριοτήτων στη συνέχεια του κύκλου της επιμόρφωσης διάρκειας εξήντα πέντε (65) ωρών που υλοποιούν σε θέματα Αγωγής Υγείας, Π.Ε. & Π.Θ, διοργανώνουν σε συνεργασία με το Δίκτυο Πρόληψης και Έγκαιρης Παρέμβασης ΚΕ.Θ.Ε.Α., τριήμερο βιωματικό σεμινάριο για εκπαιδευτικούς με θέμα:

«Ο ρόλος και τα όρια του εκπαιδευτικού και του σχολείου –

Παραβατικές συμπεριφορές μαθητών/τριών –

Έγκαιρη παρέμβαση – πρόληψη – αντιμετώπιση από την εκπαιδευτική κοινότητα».

Το σεμινάριο που πραγματοποιείται με την στήριξη του ΚΕ.Θ.Ε.Α. Ήπειρος, θα υλοποιηθεί την Παρασκευή 31/3/2017, το Σάββατο 1/4/2017 και την Κυριακή 2/4/2017 και θα είναι διάρκειας δέκα οχτώ (18) διδακτικών ωρών.

Βασικός εκπαιδευτής του σεμιναρίου θα είναι ο κ. Αχιλλέας Ρούσσος Αν. Υπεύθυνος Δικτύου Υπηρεσιών Πρόληψης και Έγκαιρης Παρέμβασης του ΚΕ.Θ.Ε.Α. ο οποίος θα έρθει μετά από πρόσκλησή μας από την Αθήνα στην πόλη μας γι΄αυτό το σκοπό.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 26510-65021 & 6977-641678 – kainotomes@sch.gr με τον κ. Γεώργιο Ράπτη – Υπεύθυνο Σχολικών Δραστηριοτήτων της Δ/νσης Δ/θμιας Εκπ/σης Ιωαννίνων ο οποίος έχει αναλάβει και τον συντονισμό – οργάνωση του σεμιναρίου.

 

Ο Δ/ντής Β’/θμιας Εκπ/σης

Μιχάλης Ράπτης