ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΝΕΟΔΙΟΡΙΣΤΩΝ

Κατά την ημέρα της ορκωμοσίας (της οποίας η ημερομηνία θα ανακοινωθεί σύντομα) παρακαλούμε να έχετε μαζί σας τα παρακάτω:

  1. ΠΤΥΧΙΟ – ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΠΤΥΧΙΟΥ (οι τίτλοι ξένων πανεπιστημίων υποβάλλονται με επίσημη μετάφραση και βεβαίωση αναγνώρισης ΔΟΑΤΑΠ)
  2. ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΣΑ) ( στοιχεία ταυτότητας που έχουν μεταβληθεί δηλώνονται υποχρεωτικά με υπεύθυνη δήλωση)
  3. Αποδεικτικά ΑΦΜ, ΑΜΚΑ, ΑΜΑ
  4. Φωτοτυπία 1ης σελίδας βιβλιαρίου τραπέζης με πρώτο όνομα δικαιούχου τον/την εκπ/κό
  5. ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΠΑΘΟΛΟΓΟΥ και ΨΥΧΙΑΤΡΟΥ(είτε  ΔΗΜΟΣΙΟΥ, είτε ΙΔΙΩΤΩΝ) : να αναγράφεται ότι είναι ικανός/η να ασκήσει τα διδακτικά  του/της καθήκοντα
  6. ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟΥ – ΤΥΠΟΥ Α΄ (Μπορεί να ζητηθεί και αυτεπάγγελτα από την Υπηρεσία. Προαιρετικά εάν το έχετε να το προσκομίσετε).
  7. ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ( ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΓΓΑΜΟΥΣ ) (Μπορεί να ζητηθεί και αυτεπάγγελτα από την Υπηρεσία. Προαιρετικά εάν το έχετε να το προσκομίσετε).
  8. ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΣ/ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ συνοδευόμενος με ΑΙΤΗΣΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ προς τη ΔΔΕ Ιωαννίνων  (Ένα υπάρχει και μεταπτυχιακός και διδακτορικός τίτλος υποβάλλεται διαφορετική αίτηση με επιλογή του αντίστοιχου πεδίου)
  9. Φωτοαντίγραφα ΒΕΒΑΙΩΣΕΩΝ ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΏΝ μαζί με ΑΙΤΗΣΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ προς τη ΔΔΕ Ιωαννίνων και ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΟΤΙ Η ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΕΥΕΡΓΕΤΗΜΑ
  10. ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ότι δεν είναι φυγόποινοι ή φυγόδικοι, ότι δεν έχουν συνταξιοδοτηθεί
  11. ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ (ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΗ ΣΕ ΦΑΚΕΛΟ Α4)
  12. Υπεύθυνη Δήλωση περί παλαιού (ασφάλιση πριν το 1993) ή νέου ασφαλισμένου (μετά το 1993) υπαλλήλου.