Έκθεση ζωγραφικής του 11ου Γυμνασίου και του παραρτήματος του 3ου ΓΕΛ στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών

ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ ΓΕΜΑΤΟΣ ΧΡΩΜΑ

Στο πολύχρωμο σύνολο των έργων των μαθητών του 11ου Γυμνασίου Ιωαννίνων και του παραρτήματος του 3ου ΓΕΛ Ιωαννίνων καθρεφτίζονται οι αναζητήσεις, η αισθητική και η ευαισθησία των σημερινών εφήβων. Στο μονόωρο μάθημα των Εικαστικών ο μαθητής αποκτά ένα πολύτιμο εφόδιο: μαθαίνει να εκφράζεται και να επικοινωνεί μέσω της Τέχνης ως δημιουργός και ως θεατής. Κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς που φτάνει στο τέλος της, οι μαθητές δούλεψαν με κέφι, ομαδικότητα και αφοσίωση, δημιουργώντας έργα με προσωπικότητα και πρωτοτυπία.

Το 11ο Γυμνάσιο διοργανώνει, για πρώτη χρονιά, Έκθεση Ζωγραφικής, στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών από την Τετάρτη 1η Ιουνίου έως και την Κυριακή 5 Ιουνίου 2011. Επιλογή έργων των μαθητών του Γυμνασίου και όποιων από τη Β’ Λυκείου επέλεξαν το μάθημα του Ελευθέρου Σχεδίου, θα εκτεθεί στον ημιόροφο του Πνευματικού Κέντρου. Η έκθεση θα ξεκινήσει το απόγευμα της 1ης Ιουνίου στις 18.00.

Ώρες λειτουργίας της έκθεσης: 11.00- 13.00 και 18.00- 21.00 καθημερινά. Η υπεύθυνη καθηγήτρια Βουργαρίδη Δήμητρα θα παρευρίσκεται στον εκθεσιακό χώρο τις απογευματινές ώρες.