Επιμόρφωση εκπ/κών Γενικών Λυκείων στο αντικείμενο «ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ (PROJECT)»

Η πρόσκληση απευθύνεται στους εκπαιδευτικούς όλων των ειδικοτήτων, οι οποίοι ασκούν διδακτικό έργο στα Γενικά Λύκεια και επιθυμούν να επιμορφωθούν σχετικά με τις Ερευνητικές Εργασίες της Α’ τάξης του Γενικού Λυκείου, τη σχολική χρονιά 2011-12.

Η επιμορφωτική διαδικασία του Προγράμματος θα πραγματοποιηθεί στα 17 Π.Ε.Κ. όλης της χώρας, τη Δευτέρα 27 και την Τρίτη 28 Ιουνίου 2011,  από τις 9.00 π.μ. έως τις 18.00 μ.μ.

Στόχος του προγράμματος σε πρώτη φάση είναι να λειτουργήσουν οι επιμορφούμενοι πολλαπλασιαστικά, στο πλαίσιο της σχολικής τους μονάδας.

Επιθυμητά προσόντα είναι η αποδεδειγμένη εμπειρία στην πραγματοποίηση ερευνητικών εργασιών (projects) καθώς και η συμμετοχή σε καινοτόμες δράσεις.

Για τους επιμορφούμενους προβλέπεται  η κατά το νόμο κάλυψη των εξόδων μετακίνησής τους.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση μέσω Internet, από 19 Μαΐου 2011 έως και 30 Μαΐου 2011, στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.oepek.gr, (πεδίο επιλογή υποβολή αιτήσεων). Αιτήσεις που θα υποβληθούν μετά  την προαναφερθείσα ημερομηνία δε θα ληφθούν υπόψη.

Επίσης, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συνυποβάλουν, με τον ίδιο τρόπο, και βιογραφικό σημείωμα στο οποίο θα αναδεικνύεται η συνάφεια των προσόντων τους.

Ο ορισμός των επιμορφούμενων θα γίνει με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ο.ΕΠ.ΕΚ., μετά από εισήγηση της αρμόδιας Επιστημονικής Επιτροπής.

Πληροφορίες παρέχονται στο τηλέφωνο 210-5203257 εσωτ. 402, καθώς και μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης mpatsiadou@oepek.gr

Παρακαλούνται οι Διευθυντές των Γενικών Λυκείων να ενημερώσουν ενυπογράφως  τους  εκπαιδευτικούς  του σχολείου τους.

Δείτε το σχετικό με το θέμα έγγραφο.