Προκήρυξη εισιτηρίων εξετάσεων 2011-12

   Το Τμήμα Εικαστικών & Εφαρμοσμένων  Τεχνών του Α.Π.Θ.  προκήρυξε εισιτήριες εξετάσεις. Συγκεκριμένα  η Πρυτανεία του Α.Π.Θ. προκηρύσσει τις εισιτήριες εξετάσεις για την εισαγωγή σπουδαστών στο α΄εξάμηνο σπουδών στο Τμήμα Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών της Σχολής Καλών Τεχνών του Α.Π.Θ. για το ακαδημαϊκό έτος 2011-12 οι οποίες θα αρχίσουν την 5η Σεπτεμβρίου 2011.Τα δικαιολογητικά των υποψηφίων θα υποβληθούν από την 22α Αυγούστου 2011 έως την 30ή Αυγούστου 2011. Ο χώρος παραλαβής των δικαιολογητικών θα οριστεί από την επιτροπή εισιτηρίων εξετάσεων και θα ανακοινωθεί. Ως απαραίτητα δικαιολογητικά για τη συμμετοχή των υποψηφίων από το νόμο έχουν οριστεί :

1. έντυπη αίτηση συμμετοχής που χορηγείται από το Τμήμα.

2.Τίτλος Σπουδών,απολυτήριο λυκείου ή εξαταξίου γ/σίου ή ισότιμου σχολείου μέσης εκπ/σης του εσωτερικού ή του εξωτερικού.

3.αστυνομική ταυτότητα.

4.δύο φωτογραφίες τύπου αστυνομικής ταυτότητας.

Τα δικαιολογητικά των υποψηφίων μπορούν επίσης να σταλούν στην επιτροπή παραλαβής δικαιολογητικών εντος  των ανωτέρω ημ/νιών με συστημένη επιστολή τηων ΕΛΤΑ ή υπηρεσία ταχυμεταφορών με σχετική εξουσιοδότηση για την κατάθεση δικαιολογητικών και την παραλαβή του δελτίου εξεταζομένου.Το αναλυτικό πρόγραμμα των εξετάσεων θα ανακοινωθεί από την επιτροπή μετά την λήξη υποβολής των δικαιολογητικών.