Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για κατάθεση ποιοτικής και οικονομικής προσφοράς σχετικά με μετάβαση και επιστροφή μαθητών και εκπαιδευτικών του Γυμνασίου Περάματος Ιωαννίνων από Πέραμα Ιωαννίνων προς Κατερίνη Πιερίας και επιστροφή

ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ

Τουριστικά-Ταξιδιωτικά Γραφεία με ειδικό σήμα και άδεια λειτουργίας από τον ΕΟΤ σε ισχύ, να καταθέσουν στο Γυμνάσιο Περάματος Ιωαννίνων, στον Διευθυντή του Σχολείου, σφραγισμένη προσφορά (με την ένδειξη «Προσφορά για την πραγματοποίηση εκπαιδευτικής εκδρομής του Γυμνασίου Περάματος στην Κατερίνη Πιερίας»)   κατά το χρονικό διάστημα από 06/09/2013 μέχρι 09/09/2013  και ώρα 12:00.

Μετά την παρέλευση της ημερομηνίας καμία προσφορά και για κανένα λόγο δεν θα γίνεται αποδεκτή.

Η αποσφράγιση των προσφορών θα γίνει την Δευτέρα 09/09/2013 και ώρα 12:15.

Οι προσφορές θα πρέπει να συνοδεύονται από υπεύθυνη δήλωση ότι το τουριστικό-ταξιδιωτικό γραφείο διαθέτει ειδικό σήμα λειτουργίας το οποίο βρίσκεται σε ισχύ.

Επίσης να περιλαμβάνουν και να εξασφαλίζουν τα πιο κάτω χαρακτηριστικά και απαιτήσεις:

Τα λεωφορεία να διαθέτουν όλες τις προβλεπόμενες από την κείμενη νομοθεσία προδιαγραφές (έγγραφα καταλληλότητας των οχημάτων, επαγγελματική άδεια οδήγησης, ελαστικά σε καλή κατάσταση, πλήρως κλιματιζόμενα κλπ) καθώς και τις προϋποθέσεις ασφαλείας για τη μετακίνηση μαθητών (ζώνες ασφαλείας, έμπειρους οδηγούς κλπ).

Για τη σύνταξη της προσφοράς αυτής σας ενημερώνουμε ότι θα πρέπει να περιλαμβάνονται τα παρακάτω στοιχεία:

  1. Προορισμός: Κατερίνη Πιερίας
  2. Αριθμός συμμετεχόντων : 21 μαθητές,  03 συνοδοί εκπαιδευτικοί
  3. Μεταφορικό μέσο: Λεωφορείο. Τα λεωφορεία να είναι στη διάθεση των συμμετεχόντων για όλες τις μετακινήσεις.
  4. Χρονική διάρκεια μετακίνησης:  Από: 18/09/2013 και ώρα 08:00 (Αναχώρηση)  μέχρι 20/09/2013  και ώρα 21:00 (Επιστροφή).
  5. Λοιπές υπηρεσίες: Επίσκεψη σε Λεπτοκαρυά, Λιτόχωρο, Παλαιό Παντελεήμονα, Πλαταμώνα, Δίον και στην επιστροφή Τέμπη και Μετέωρα.

 

Ζητείται η συνολική τιμή του ταξιδιού και η επιβάρυνση ανά μαθητή

 

Παρακαλούμε κατά τη σύνταξη της προσφοράς να λάβετε υπόψη σας και τα εξής:

  • Ζητείται η  πρόσθετη ασφάλιση που καλύπτει τα έξοδα σε περίπτωση ατυχήματος ή ασθένειας.
  • Σε περίπτωση αθέτησης των ανωτέρω προϋποθέσεων, το σχολείο επιφυλάσσεται να αποφασίσει για τις περαιτέρω νόμιμες ενέργειες.
  • Το Σχολείο διατηρεί το δικαίωμα να μην πραγματοποιήσει τη μετακίνηση εφόσον δεν συμπληρωθεί ο απαραίτητος αριθμός μαθητών/τριών.

 

Ο Διευθυντής

Τσάνης Αθανάσιος

ATT00009