Σεμινάριο σε θέματα Αγωγής Υγείας

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Η Περιφερειακή Δ/νση Α/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης Ηπείρου, η Δ/νση Δ/θμιας Εκπαίδευσης Ιωαννίνων μέσω του Τμήματος Σχολικών Δραστηριοτήτων  σε συνέχεια των επιμορφώσεων – εκδηλώσεων που υλοποιούν, διοργανώνουν σε συνεργασία με τη Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων με Δ/ντή τον καθηγητή, κ. Θεόδωρο Στέφο, επιμόρφωση Αγωγής Υγείας με θέμα:

«Αντισύλληψη – Οικογενειακός Προγραμματισμός –

Σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα».

Η Επιμόρφωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 9/2/2017 στον Πολιτιστικό Πολυχώρο «Δημ. Χατζής».

Ο Δ/ντής της Μαιευτικής Γυναικολογικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, καθηγητής, κ. Θεόδωρος Στέφος, μαζί με τους/τις συνεργάτες/τριές του θα είναι οι κύριοι εισηγητές.

Η επιμόρφωση απευθύνεται σε Δ/ντές/ντριες & εκπαιδευτικούς των Γυμνασίων της Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων και θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη του Πνευματικού Κέντρου Ιωαννίνων.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνείτε με τον κ. Γεώργιο Ράπτη, Υπεύθυνο Σχολικών Δραστηριοτήτων της Δ.Δ.Ε. Ιωαννίνων, ο οποίος έχει αναλάβει τoν συντονισμό – οργάνωση της επιμόρφωσης στο kainotomes@sch.gr  και στα τηλέφωνα 26510-65021 &  6977-641678.