ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΝΑ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑΣ Δ.Δ.ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΑΝ ΤΗΝ ΟΕΣΑΔ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΙΒΟΥ

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης συγχαίρει τους μαθητές και τις μαθήτριες που συμμετείχαν, αγωνίστηκαν και διακρίθηκαν στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Στίβου που έγινε στις Σέρρες στις 22-23 Απριλίου 2024. Με τη διαρκή προσπάθεια και αφοσίωσή τους στον αθλητισμό κατάφεραν να πρωταγωνιστήσουν και να κερδίσουν τον τίτλο του πρωταθλητή. Θερμά συγχαρητήρια και στους εκπαιδευτικούς και τους προπονητές των μαθητών μας που στήριξαν τους αθλητές και τις αθλήτριες στο «ωραίο» το «μεγάλο» και το «αληθινό» που χαρακτηρίζει το αθλητικό ιδεώδες. Ο σωστός αθλητισμός προάγει τη συνεργασία, την ομαδικότητα, την ευγενή άμιλλα, λειτουργώντας ως αντίδοτο στον σχολικό εκφοβισμό και, γενικότερα, σε φαινόμενα βίας που μαστίζουν τις σύγχρονες κοινωνίες, διασφαλίζοντας συνθήκες   ενός πιο ασφαλούς, χαρούμενου και φιλικού περιβάλλοντος για τα παιδιά μας και την κοινωνία ολόκληρη.

Αγαπητοί/-ές μαθητές και μαθήτριες,

Σας ευχαριστούμε για την προσπάθεια και τον αγώνα σας για την επίτευξη αυτού του σημαντικού στόχου. Είμαστε περήφανοι για την απόδοσή σας  και σας ευχόμαστε ο δρόμος της ζωής που ανοίγεται μπροστά σας να είναι γεμάτος όνειρα, χαρές και επιτυχίες!

Να είστε πάντα νικητές σε όλους τους στίβους της ζωής!

 

Η Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ιωαννίνων

Σταματούλα Γ. Λογοθέτη