Μήνυμα για τις Πανελλαδικές εξετάσεις της Διευθύντριας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ιωαννίνων

Με την ευκαιρία της έναρξης των Πανελλαδικών Εξετάσεων, για τους υποψηφίους των Γενικών και των Επαγγελματικών Λυκείων, εκφράζουμε τις ολόθερμες ευχές μας για καλή δύναμη και επιτυχία στους μαθητές, τις μαθήτριες, τις οικογένειες τους και, γενικότερα, σε όλη την εκπαιδευτική κοινότητα, που με πολύ κόπο, θυσίες και πολύ δουλειά έφτασαν έως εδώ.

Αγαπητοί μαθητές, αγαπητές μαθήτριες,

Τις επόμενες ημέρες η προσπάθειά σας για την είσοδο στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση κορυφώνεται. Ένας σταθμός στη μεγάλη πορεία της ζωής σας, ο οποίος, αν και κρίνεται σημαντικός, δεν είναι ούτε ο μοναδικός ούτε ο τελευταίος. Η ζωή θα έχει πολλούς δρόμους για να διαβείτε και να αναδειχτείτε νικητές στους στίβους που για εσάς προορίζει. Εργαστείτε μεθοδικά, με υπομονή και επιμονή και μην αφήσετε το άγχος και την κούραση να σας καταβάλουν.

Έχοντας ως πολύτιμα εφόδια τις γνώσεις και τις αξίες που σας προσέφεραν η οικογένειά σας και το σχολείο, με ψυχραιμία, αισιοδοξία και πίστη στον εαυτό σας, κατακτήστε τους στόχους σας και πραγματοποιείστε τα όνειρά σας.

Με σεβασμό στον αγώνα σας, η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης έχει προβεί σε όλες τις αναγκαίες ενέργειες, προκειμένου να διασφαλιστούν συνθήκες ηρεμίας και ομαλότητας κατά τη διαδικασία των εξετάσεων. Η σκέψη μας και οι ευχές μας θα σας συνοδεύουν για να φτάσετε όσο ψηλότερα μπορείτε!

Καλή δύναμη σε όλη την εκπαιδευτική κοινότητα για την απρόσκοπτη και αδιάβλητη διεξαγωγή των Πανελλαδικών Εξετάσεων!

Η Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ιωαννίνων

Σταματούλα Γ. Λογοθέτη