Διευκρινίσεις σχετικά με την τοποθέτηση υποψηφίων Διευθυντών όλων των τύπων Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Σχετικά με την τοποθέτηση των υποψηφίων Διευθυντών όλων των τύπων Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, σας γνωρίζουμε τα εξής:

1. Οι υποψήφιοι Διευθυντές Σχολικών Μονάδων που επιθυμούν να ανακαλέσουν τη δήλωση προτίμησής τους, θα πρέπει να υποβάλουν την αίτηση ανάκλησης μέχρι την Πέμπτη 4-8-2011.

2. Όσοι εκ των ανωτέρω είναι: α. Εκλεγμένοι σε συνδικαλιστικά όργανα και β. Υπηρετούν σε θέσεις οργάνων Ο.Τ.Α., παραμένουν στους πίνακες επιλογής και τοποθετούνται μετά τη λήξη της θητείας τους σε κενές και κενούμενες θέσεις, για τις οποίες είχαν επιλεγεί με απόλυτη προτίμηση, για συμπλήρωση της τετραετούς θητείας τους, εφόσον δεν έχει λήξει η ισχύς των πινάκων επιλογής.

3. Μετά την τοποθέτηση Διευθυντών Σχολικών Μονάδων, οι Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης παρακαλούνται να κοινοποιήσουν τις αποφάσεις τοποθέτησης των Διευθυντών Σχολικών Μονάδων στις αντίστοιχες Διευθύνσεις Προσωπικού του ΥΠΔΒΜΘ.

Διαβάστε το συνημμένο έγγραφο