Κοινοποίηση συνολικών αξιολογικών μονάδων των υποψηφίων Σχολικών Συμβούλων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Σας κοινοποιούμε, προς ενημέρωση των υποψηφίων Σχολικών Συμβούλων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, πίνακες με τις συνολικές αξιολογικές μονάδες όλων των υποψηφίων Σχολικών Συμβούλων Δευτεροβάθμιας  Εκπαίδευσης που καταρτίστηκαν με την αρ. 12/01-08-2011 πράξη του Συμβουλίου επιλογής Σχολικών Συμβούλων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ανά Περιφέρεια εκπαίδευσης, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 13 και 19 του Ν. 3848/2010  (ΦΕΚ 71 τ. Α΄).

Παρακαλούμε για την κοινοποίηση ενυπογράφως των ανωτέρω πινάκων στους υποψηφίους, οι οποίοι μπορούν να υποβάλουν γραπτή αντίρρηση επί της μοριοδότησής τους από 4-08-2011 έως και 10-08-2011.

Οι γραπτές αντιρρήσεις υποβάλλονται στην υπηρεσία που ο υποψήφιος κατέθεσε την αίτησή του για τη συμμετοχή στη διαδικασία επιλογής ή σε οποιαδήποτε Διεύθυνση ή Γραφείο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Μετά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των γραπτών αντιρρήσεων οι ανωτέρω υπηρεσίες διαβιβάζουν τις γραπτές αντιρρήσεις συγκεντρωτικά στην αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου Παιδείας,  Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων (Διεύθυνση Προσωπικού Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Τμήμα Δ΄).

Δείτε το σχετικό έγγραφο

Πίνακας μορίων υποψηφίων σχολικών συμβούλων